Punainen Fun Pop 8 oz. popcorn-kone

Näyttävän värikäs Red Fun Pop 8 oz. popcorn-kone on 4 oz. laitteen “isoveli”. Koneen sen voi sijoittaa pöydälle. Kone liitetään normaaliin sähkövirtaan.

Laite on sopiva esim. huoltoasemille, pieniin jäähalleihin ja urheiluseurojen käyttöön – kapasiteetti on noin 120 litraa popparia tunnissa. Mikäli sinulla on tulossa suurempi tapahtuma – voit valmistaa popparit valmiiksi vaikka muutama tunti ennen tapahtumaa. Valmiit popcornit voi laittaa ilmatiiviiseen elintarvikemuovipussiin.

Tässä popcorn-koneessa on karkaistut lasit, valo ja lämmitys. Popcorn-koneen kaapissa valmiit popcornit pysyvät lämpiminä useita päiviä. Laitteen alaosassa on ulosvedettävä “roska”astia, joka helpottaa puhdistusta. Popcorn E-Z Kleen -keitin (kattila) on terästä ja kattilan voi irrottaa puhdistuksen ajaksi.

Voit valmistaa popcornia:
a) Mega-pop all-in-one annospakkauksista (pakkauksessa mukana kaikki tarvittava: kookosöljy, suola ja maissi). Annospakkauksia käyttämällä varmistat tasalaatuiset popcornit.
b) tai valmistaa popcorn: maissijyvät, kookosöljy ja suola. Nämä ainesosat mitataan tarkasti ennen lisäämistä laitteen kattilaan. (Huom. laitevalmistaja suosittelee kookosöljyn käyttöä popcornin valmistuksessa (kookosöljyn kuumuuden kesto on parempi kuin muiden öljyjen – ei pala kiinni teräskattilaan)

Tiedot
  • Mitat: Leveys: 50 cm, Syvyys: 52 Cm, Korkeus: 79 cm
  • Teho: 1300 W
  • Virta: 10.8 Amp
  • Lisätarvike: punainen kärry
  • Käyttöohje: lataa tämän sivun alareunasta
Kate- ja tarjouslaskuriin Ota yhteyttä