KUPLA-vohveli taikina 10 x 1 kg ltk

Kuplavohveli taikina 10 x 1 kg. Laatikollisesta tulee noin 90 kpl kuplavohveleita.
Valmistusohje: 1 kg taikinaa + 6,25 dl vettä.

Myynnissä nyt ensiluokkainen Bubble Waffle Dough Mix -taikinasekoituksemme kuplavohvelien vaivattomaan valmistukseen!

Tämä taikinasekoitus on suunniteltu kohottamaan kulinarista tarjontaasi ja valloittamaan asiakkaasi uudella ja hauskalla käänteellä perinteiden vohveleiden kaveriksi. Tämä sekoitus on valmistettu huolella, ja sen avulla voit luoda vaivattomasti visuaalisesti upeita, vastustamattoman herkullisia kuplavohveliannoksia asiakkaillesi. Kuplavohvelit ovat loistava lisä esim. kahviloiden, jälkiruokaliikeiden, aamiaisliikkeiden ja ravintoloiden tuotevalikoimaan.

Sekoitus koostuu korkealaatuisista ainesosista, jotka ovat tarkoin ja harkitusti mitattu tasalaatuisen laadun ja poikkeuksellisen makuelämyksen varmistamiseksi. Taikina muuttuu vaivattomasti kuohkeiksi kuplavohveleiksi, jonka rapea, kullanruskea ulkokuori miellyttää niin silmää ja makuelämystä.

Taikinasekoituksen valmistus paistoa varten ei voisi olla helpompaa:
1) sekoita esisekoitetut ainekset veteen,
2) vatkaa tasaiseksi ja
3) annostele taikina SWING-vohvelirautaan, käyttäen siihen soveltuvia kuplavohvelipaistolevyjä.

Taikinasekoituksessa on pitkä säilyvyys ja helpon varastoinnin ansiosta sinulla on aina saatavilla herkullinen myyntivaihtoehto vastaamaan asiakkaidesi makeanhimoa. Nosta tarjontasi uudelle tasolle ja luo ikimuistoisia ruokailukokemuksia, jotka jättävät pysyvän vaikutelman ja houkuttelevat asiakkaita palaamaan.

Kuplavohvelilla erotut kilpailijoistasi ja valikoimastamme löytyvien lisukkeiden ansiosta vain taivas on rajana uniikkien vohveliannosten toteuttamiseen!