Klubbor

Specialklubbor är godis som är bekant för alla och som alltid smakar gott. Hos SnackFood hittar du stora klubbor med hårda ytor och långa försäljningstider. På så sätt behöver du inte oroa dig för härskna produkter, utan du kan fokusera på att sälja. Våra klubbor får lätt goda försäljningsmarginaler eftersom du kan köpa dem i grossistförpackningar online. När du köper en klubbabox ingår ett displaypaket. Detta gör det enkelt för dig att lyfta klubborna till en synlig disk eller hylla. Är det inte lätt!

Tack vare sin långa hållbarhet och färgglada utseende är grossistförpackningen av klubbor perfekt för t.ex. nöjesparker, mässor och andra kundevenemang. I vissa fall kan våra slickepinnar kallas för nöjesparksklubbor på grund av sin synlighet och storlek. Trots sitt namn kan klubbor säljas var som helst, under vilken säsong som helst under hela året.

Våra slickepinnar finns i större grossistförpackningar eller mindre enskilda partier. Lägg bara till antalet klubbor du vill ha i varukorgen och fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. Observera att vi endast säljer klubbor till företag och föreningar.

Utbudet av våra klubbor förnyas säsongsvis, hittar du inte den klubba du letar efter – kontakta oss bara.