Sockervadd -koncept

Den riktiga FunFood-produkten för både kunder och säljare är den klassiska sockervadden. Flera av våra kunder har gjort avkastning på sin sockervadds-utrustning redan under den första helgen!

Om du letar efter ett intressant koncept för att öka kassaflödet i en förening, klubb, skola eller varför inte i ditt eget företag, så är sockervaddsförsäljning ditt val! Vinstmarkinalen är oslagbar – nämligen 90%!

Skaffa en anständig sockervaddsmaskin som inte lämnar dig i sticket! Maskinen är lättskött, har 12 månaders garanti och tillgång till service och reservdelar från SnackFood garanteras. Från GoldMedals utbud av professionell utrustning erbjuder vi en bra sockervaddsapparat som håller från år till år!

Från SnackFood får du alla tillbehör för att göra sockervadd: sockervaddspinnar, -påsar och – socker. Notera! För dessa maskiner, använd alltid en kornstorlek av socker som motsvarar strösocker. På detta vis fungerar din apparat bäst. Gittersockret som levereras av SnackFood har allt du behöver: läcker smak, distinkta färger och kornstorleken på sockret är optimerad för dessa maskiner.