Popcorn -koncept

Den utrustning för popcornproduktion vi representerar är de högkvalitativa popcornmaskinerna tillverkade av Gold Medal. För mer information, se sidan PROFESSIONELLA POPCORNMASKINER.

Högkvalitativa råvaror och förnödenheter för popcornproduktion produceras i samarbete med Popz. En enkel råvara för att göra popcorn är våra Mega-Pop dosförpackningar, som innehåller allt du behöver. Ifall du istället vill göra själv popcorn av majskärnor och sedan tillsätta salt och olja – går också bra. SnackFood levererar majskärnor i säckar, kokosoljebehållare och portionsförpackningar, och inte att förglömma – det klassiska Flavacol-saltet. Kolla in RÅMATERIAL-sidan.

De lådor och strutar som behövs för att sälja popcornen kan även beställas från SnackFood. Kolla in utbudet på TILLBEHÖR-sidan.

SnackFood erbjuder även möjlighet att köpa förstekta popcorn. Popcorn med originalsmak säljs i en låda med 60 liter färdiga popcorn. Smaksatt popcorn finns även tillgänglig i 0,8 liters burk. Mer information på sidan FÄRDIG POPCORN.