Etusivu / Miten Mr. Funslush -jäähilejuomakone toimii?

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Mr. Funslushista!

Mikä on Mr. Funslush ja miten sitä myydään?

Mr. Funslush on jäähilejuoma, jota usein kutsutaan yksinkertaisesti “slushiksi”. Slush valmistuu käden käänteessä, sillä kyseessä ovat valmiit makutiivisteet, jotka sekoitetaan veteen. Kun tiivistesekoitus on lisätty koneeseen, Mr. Funslush -jäähilejuomakone hoitaa juoman myyntivalmiiksi. Funslushkone jäähdyttää juomaseoksen slushiksi tunnin kuluessa –  lusikkapillillä nautittavaksi. Slushjuomaa tarjoillaan tyypillisesti eri makuisina ja Slushit ovat suosittuja kaikkialla Suomessa värikkäinä ja virkistävinä herkkuina mm. sisäleikkipuistoissa, tapahtumissa, leffateattereissa ja huvipuistoissa.

Mr. Funslush on SnackFoodin konsepti numero yksi, ja tässä kaksi syytä siihen:

Helppoa myyntiä:

Slushjuoman valmistaminen on yksinkertaista, eikä vaadi kulinaarisia taitoja keittiön puolella. Kun kone on asennettu ja Funslush makutiivisteen juomasekoitus valmistettu ohjeen mukaisesti, voit itse odotella kassakoneen kilinää.

Houkutteleva kate:

Mr. Funslushin myynnillä saavuttaa jopa huikean 79% myyntikatteen, sillä ainesosien kustannukset ovat myynnin kannalta otolliset.

SnackFoodista saa kaiken tarvittavan Mr. Funslushin valmistukseen, laitehuoltoon ja slushin tarjoiluun. Lue lisää oheisesta artikkelista tai tutustu Funslush jäähilejuomakonseptiin, tarvikkeisiin ja laitevaihtoehtoihin kotisivulla.

Laitteiston osto vai vuokraus?

Toimiiko yrityksesi vuoden jokaisena päivänä vai sesonkiaikoina esim. kesällä? Meiltä löytyy useita Funslush konemalleja; kahden ja kolmen säiliön koneita, niin vuokralle kuin omaksi. Kerro laitetoiveesi ja mietitään yhdessä oikeaa vaihtoehtoa yrityksellesi.

Hankinta

Uuden laitteen hankinta omaksi kannattaa, sillä sijoitus laitteeseen tuottaa vuosiksi eteenpäin. Myymme uutena NextGeneration (NG) Slush-laitteita 12 kuukauden takuulla. Mikäli toivot käytetyn laitteen ostoa omaksi, myymme pienempikokoisia MINI NG -laitteita mikäli niitä on varastolla. Käytetyillä laitteilla on kolmen kuukauden takuuaika.

SnackFoodista on saatavana laitevalmistajan varaosia sekä huoltopalvelua tarvittaessa, eli et jää yksin laitteesi kanssa takuuajan päätyttyä.

Vuokraus

Voit myös vuokrata Mr. Funslush -jäähilejuomakoneen käyttöösi 36 kk vuokrasopimuksella (laskutus kolmen kuukauden erissä). Tällä huolettomalla vuokrakoneella sinun ei tarvitse miettiä laitehuoltoja, sillä ne sisältyvät sopimukseen; mikäli laitteesi kaipaa huoltoa, toimitamme sinulle koneen sijaislaitteen ja otamme viallisen huoltoon. Näin sinulla on aina toimiva slushlaite käytössä!

Mikäli yrityksesi toimii ainoastaan kesäkuukausina, voi kuuden kuukauden Slush -laitteen vuokrasopimus olla sinulle paras vaihtoehto. Kausivuokralaitteet ovat Classic mallin laitteita. Kausilaitteita on aina rajallinen määrä, joten jos toivot laitetta kesäsesongille, suosittelemme varaamaan sen ajoissa (tammi-helmikuussa)!

HUOM! kaikissa vuokralaitteissa asiakas sitoutuu hankkimaan raaka-aineet ja tarvikkeet Snackfoodilta.

SnackFood tuo Suomeen jäähilekoneita, niiden varaosia ja tarvikkeita.
Päätätkö ostaa tai vuokrata Slushlaitteen – on SnackFood aina luotettava kumppani, koska SnackFoodista saat aina asiantuntevat neuvot sopivan laitteen hankintaan ja laitteen toimintaan.

Tarvitsenko vesiliitäntää slush koneelle?

Mr.Funslush jäähilejuomakoneet tarvitsevat ainoastaan tukevan pöydän ja normaalia sähkövirtaa. Slushkoneen säiliöiden täyttö onnistuu säiliön kantta nostamalla, ja säiliön tyhjennys avaamalla annosteluhana. Laiteosien pesu helpottuu, kun vesipiste löytyy laitteen läheltä.

Mitä jäähilejuoman valmistukseen tarvitaan?

Jäähilejuoman valmistus on helppoa – siihen tarvitset puhdasta vettä ja Mr. Funslush -makutiivistettä!
Makutiivisteet myydään viiden litran pakkauksessa. Valmistus: yksi osa makutiivistettä ja viisi osaa vettä.
Juomaseos mitataan huolellisesti erillisessä kanisterissa ja sekoittamisen jälkeen juomaseos lisätään laitesäiliöön, laite käynnistetään jäähdytysasentoon ja Mr. Funslush kone hoitaa loput. Laite jäähdyttää juoman Mr. Funslush juomaksi n. 50-60 minuutissa.

Snackfoodilta voi tilata tällä hetkellä 13 eriväristä ja -makuista Mr. Funslush makutiivistettä, joiden avulla loihdit upean ja värikkään jäähilejuomalinjaston! Valikoimassa ovat normaalit sokerilliset maut kuin myös kirpeät ja sokerittomat Slushmaut. Makutiivisteet myydään viiden litran pakkauksissa. Yhdestä Funslush pakkauksesta tulee n. 30 litraa valmista Mr. Funslush juomaa. Se on n. 100 Mr. Funslush annosta tarjoiltuna kolmen desin mukeista. Myyntikatekin Mr. Funslush jäähilejuoman myynnissä on huikeat 79%

Mr. Funslush makutiivisteet ovat valmistettu Ruotsissa, eikä niissä ole Atso väriaineita.

Makutiivisteisiin 

Funslush laitemallien vertailu

SnackFoodilta saat hankittua useita laitemalleja tilaan kuin tilaan. Jos haluat näyttävän värisuoran liikkeeseesi, suosittelemme 3-säiliön konetta, mutta jos tilaa on rajoitetusti, on 2-säiliön kone oiva ratkaisu.

Next Generation (NG) -laite:

– Elektroninen näyttö ja painikkeet
– Musta, tyylikäs ulkonäkö, kirkkaat säiliöt
– 10 litran säiliöt
– 2- ja 3-säiliön mallit
– Normaali verkkovirta ja tukeva pöytä
– Sopii niin linjastoon kuin kassan taakse; itsepalveluna tai asiakaspalvelijan annostelemana.
– Matalampi käyntiääni*
– Vähemmän pestäviä osia*

*verrattuna Classic -malliin

Classic -laite:

– Helppokäyttöiset, manuaaliset painikkeet: virta, jäädytys, valo.
– Musta, tyylikäs ulkonäkö
– 10 litran säiliöt
– 2- ja 3-säiliön mallit saatavana
– Normaali verkkovirta ja tukeva pöytä
– Sopii niin linjastoon kuin kassan taakse; itsepalveluna tai asiakaspalvelijan annostelemana.

MINI NG -laite:

– Elektroninen näyttö ja käyttöpainikkeet
– Valkoiset laiteosat
– 6 litran säiliöt
– 2- ja 3-säiliön mallit
– Normaali verkkovirta ja tukeva pöytä
– Sopii niin linjastoon kuin kassan taakse; itsepalveluna tai asiakaspalvelijan annostelemana

Lisää Mr. Funslush -jäähilejuomakoneista 

Mitä ylläpidän laitetta oikeaoppisesti?

Slushkoneesta voidaan tarjota Slushjuomaa seitsemän vuorokauden ajan, jonka jälkeen laitteen osat pestään ja laitesäiliöt desinfioidaan. Laiteosien pesu tapahtuu käsin tiskiharjalla sekä puhdistusliinoja käyttäen. Tiskikoneen käyttö on kielletty.
Pesun jälkeen sipaistaan elintarvikevaseliinia säiliö tiivisteeseen ja annosteluhanaan. Osat asetetaan takaisin laitteeseen. Sen jälkeen tee desinfiointiaine liuos ja kaada laitesäiliöön. Anna vaikuttaa hetken, noin 5-10 min. Poista säiliöstä liuos ja kaada se seuraavaan säiliöön. Kun kaikki säiliöt on desinfioitu, kaada vielä 1 kerran puhdas kylmä vesi säiliöön, jotta deso ainetta ei jää laitteen säiliöön. Tämän jälkeen voit valmistaa puhtaassa kanisterissa uuden Mr. Funslush juomaseoksen ja kaataa sen Slushkoneen säiliöön.

Kestää noin 40-60 min. että slush kone jäähdyttää juomaseoksen valmiiksi Funslushiksi.

Tutustu laitehuoltoon, laitteen käyttöön ja laiteasetuksiin, linkit videoihin alla:
(videon kesto noin 20 min)

Tutustu NG-laitemallin käyttöön 

Tutustu Classic-laitemallin käyttöön 

 

Miksi valita Snackfood kumppaniksesi?

Olemme toimineet suomalaisella Funfood -sektorilla jo vuodesta 2006, ja uskallammekin sanoa että tiedämme mikä toimii ja mikä ei.
Mr. Funslush jäähilekonsepti on ollut valikoimassamme jo yli 15 vuotta – ensimmäisenä maahantuojana siitä muodostuikin suosituin herkkukonseptimme, ja se on sitä vielä tänäkin päivänä. Vuosien saatossa olemme räätälöineet ja kehittäneet Mr. Funslush konseptia ajankohtaiseksi uusilla konemalleilla ja vaihtuvilla Mr. Funslush mauilla.

SnackFoodin valttikortti on avaimet käteen -palvelufilosofia, sillä haluamme tehdä tuotemyynnistäsi niin helppoa kuin mahdollista. Meiltä löydät tarvikkeet ja varaosat kaikkiin myytäviin koneisiimme, eikä sinun tarvitse jäädä yksin huoltotilanteessa. SnackFoodista saat tilattua helposti tarvittavat raaka-aineet ja tarjoilutarvikkeet, jotka toimitetaan yrityksesi toimipisteeseen 1-2 päivässä tilauksen saapumisesta.

Vankan kokemuksen ja asiakaskeskeisyyden myötä SnackFood kantaa markkinajohtajan asemaa ylpeydellä, ja on valmis auttamaan yritystäsi menestykseen herkkumyynnin avulla.

Mistä tilaan tarvikkeet myyntiin?

Löydät tarvikkeet kotisivuilta tilaus välilehdeltä. Klikkaa alta itsesi Funslush tuotteisiin!

Tästä pääset Mr. Funslush tuotevalikoimaamme 

 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Lähetä meille viesti, niin olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin mahdollista.

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.