Etusivu / Mitä on kuplavohveli?

UUTUUS!

Kuplavohvelit – Herkullinen käänne klassiseen suosikkiin!

UUTUUS!

Ihmiset ympäri maailmaa ovat nauttineet vohveleista jo vuosisatojen ajan. Mutta oletko koskaan kuullut kuplavohveleista? Nämä ainutlaatuiset luomukset vievät perinteisen vohvelikokemuksen aivan uudelle tasolle. Tässä blogiartikkelista pääset tutustumaan kuplavohvelien kiehtovaan maailmaan, niiden alkuperään ja miksi ne sopivat loistavasti myytäväksi Suomen toreilla ja kahviloissa. Vesi kielellä on taattu, kun opit kaiken Snackfoodin uudesta tulokkaasta!

Tutustu vohveli- ja kuplavohveli -konseptiimme!

 

Mikä on kuplavohveli?

Kuplavohvelit, jotka tunnetaan myös nimellä munavohvelit, ovat alun perin peräisin Hongkongista. Ne olivat suosittuja ensimmäisen kerran 1950-luvulla, ja niistä on sittemmin tullut ikonista “katuruokaa” vilkkaissa kaupungeissa. Vohvelin erottuva, kuplan muotoinen, rakenne erottaa sen perinteisestä litteästä kukanmuotoisesta vohvelista, jonka jokainen meistä jo tuntee. Kuplavohveli tarjotaan mukista tai tötteröstä, johon annoksen kokoominen on helppoa ja josta on vaivatonta syödä sotkematta.

Valmistus käy käden käänteessä

Kuplavohveleista erikoista tekee niiden ulkonäkö ja rakenne. Kuplavohveleiden luominen vaati sille tarkoitetun taikinan ja ainutlaatuisen vohveliraudan pallomaisella muotilla. Kun taikina kaadetaan kuumalle vohveliraudalle, se leviää ja täyttää yksittäiset kuplat vohveliraudassa. Vohveli kypsyy ja on valmis, kun se muuttuu kullanruskeaksi, muodostaen rapeat reunat säilyttäen samalla pehmeän ja kuohkean sisuksen. Vohvelin kuplat tuovat hauskuutta välipalahetkeen, mikä tekee jokaisesta puremasta nautinnollisen kokemuksen.

Videolta näet kuinka helposti kuplavohvelin valmistus sujuu meiltä saatavalla Neumärkerin SWING-paistoyksiköllä!

Snackfoodilta löydät kaiken tarvittavan kuplavohvelin myyntiä varten. Vohvelikonseptin sivuilta löydät lisätietoa SWING vohveliraudasta, johon on valittavissa kuplavohvelin paistoon tarkoitetut kupla-vohveli-paistolevyt. Paistolevyjä voi vaihtaa, ja saatavana on myös Belgian vohvelin paistolevyt!
SWING -vohvelirauta on saksalaista Neumärker -laatua, josta on iloa vuosiksi eteenpäin!

SWING- paistoyksikkö kääntyvillä paistolevyillä

 

Makean- ja suolaisenhimoon

Yksi kuplavohveleiden hienoista asioista on niiden monipuolisuus. Niitä voi nauttia makeana tai suolaisena herkkuna, joten ne sopivat mihin tahansa vuorokauden- ja vuodenaikaan. Makeaa rakastavat voivat lisätä kuplavohveliin erilaisia herkullisia lisukkeita, kuten jäätelöä, tuoreita hedelmiä, suklaasiirappia tai kermavaahtoa. Lämpimän vohvelin yhdistelmä kylmän jäätelön ja täytteiden kanssa luo suussa sulavan kontrastin eri mauista ja tekstuureista.

Suolaisten välipalojen sekä aamiaisen ystävät voivat täyttää kuplavohvelinsa suolaisilla herkuilla, kuten juustolla, kinkulla, pekonilla, vihanneksilla tai jopa paistetulla kanalla. Vaihtoehdot ovat rajattomat, joten voit muokata vohvelit makumieltymystesi mukaan. Kuplavohvelit ovat myös loistava makupala, sillä ne voidaan taittaa kartioksi tai tarjoilla kätevässä purkissa. Tästä syystä se sopii myös loistavasti kojumyyntiin kaupungissa ja tapahtumissa.

Snackfoodilta myös lisukkeet ja kastikkeet makeannälkäiselle 

 

Bubble Waffle -villitys

Viime vuosina kuplavohvelit ovat saavuttaneet kansainvälistä suosiota ja levinneet Hongkongin katujen ulkopuolelle. Ruokaharrastajat ja yrittäjät ovat ottaneet omakseen tämän ainutlaatuisen välipalan myymisen, ja avanneet kuplavohveliständejä ja -kahviloita eri puolilla maailmaa. Hupaisa ulkonäkö ja ihastuttava maku ovat tehneet kuplavohveleista hitin myös sosiaalisen median alustoilla, ja ihmiset esittelevätkin sitä kautta mitä herkullisemman näköisiä annoksia.

VINKKI! Kekseliäimmät ovat yhdistäneet Tapioka-helmiä yhteen kuplavohveli-taikinaseoksen kanssa, ja tätä myötä on syntynyt Boba Waffle! #bubblewaffle

Tapioka ja muut boba -lisukkeet

Kaikki vohvelinmyyntiä varten SnackFoodilta

SnackFoodilta saat kaiken tarvittavan kuplavohvelin sekä perinteisen vohvelin myyntiä varten! Meiltä löydät niin paistoyksiköt, raaka-aineet, lisukkeet ja muut tarvikkeet onnistumiseen!

Tutustu konseptiin sivuillamme ja ota yhteyttä – näin aloitat kuplavohvelin tai perinteisen vohvelin myynnin. Kuplavohveli sopii loistavasti myytäväksi esimerkiksi kahviloissa, ravintoloissa tai ruokakojuissa.

Vohvelilla teet jopa 87% puhdasta katetta!

Kaikki vohvelinmyyntiä varten

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.