SWING paistoyksikkö ja levyt

SWING Kääntyvä vohvelin paistoyksikkö vaihdettavilla paistolevyillä! SWING paistoyksikön salaisuus on kääntyvät paistolevyt. Kääntäminen taikinan lisäämisen jälkeen jakaa taikinan tasaisesti paistolevyille ja mahdollistaa tasaisen paistolaadun.

SWING vohvelin paistoyksiköllä ja laadukkailla paistolevyillä vohvelit saavat kauniin paistovärin ja esteettisen muodon. SWING paistoyksikkö on helppokäyttöinen, ja sitä käännetään tukevista kahvoista 180° vasemmalle/oikealle. Paistoyksikössä on digitaalinen ajastin. Merkkivalo ilmoittaa milloin vohveli on valmiiksi paistunut.

Tämä ammattitasoinen vohvelinpaistoyksikkö SWING on ylivoimainen verrattuna yksinkertaisiin vohvelirautoihin, sen edut ovat:

– Monipuolisuus: Mahdollisuus vaihtaa paistomuotteja tarjoaa sinulle vertaansa vailla olevan monipuolisuuden. Käden käänteessä valmistat niin klassiset belgialaiset vohvelit kuin myös hauskat kuplavohvelit.

– Vapaus luoda: Vaihdettavat paistolevyt tarjoavat loputtomat mahdollisuudet luovuudelle. Kokeile erilaisia paistolevyjä, kuvioita, esillepanoja ja täytteitä luodaksesi visuaalisesti upeita vohveliluomuksia.

– Laatu: Tämä ammattimainen vohvelin paistoyksikkö on valmistettu laadukkaasti Saksassa (valmistaja Neuemärker, ja se on suunniteltu kestämään jatkuvaa ja kovaa käyttöä. Sen laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, joka tekee siitä kannattavan investoinnin. Varaosat löytyvät Snackfoodin varastolta, mikäli niille tulee tarvetta.

– Helppokäyttöisyys: Merkkivalo ja tarttumattomat paistolevyt yksinkertaistavat käyttöä ja irroitettavat paistolevyt helpottavat pintojen puhdistamista.