Jäätelölaitteet

Jäätelökone, pehmytjäätelökone, pehmiskone, Soft Ice laite. Monella nimellä kulkeva, kaikkien rakastamaa pehmytjäätelöä valmistava kone, jolla onnistuu pehmytjäätelön valmistus vaivattomasti sekä nopeasti.

Jäätelökone on lämpimän päivän takuuvarma hittilaite. Me SnackFoodilla olemme erikoistuneet pienempiin ja keskisuuriin Soft Ice laitteisiin, ns. pöytämallisiin jäätelökoneisiin. Valikoimamme jäätelökoneet on suunniteltu ammattikäyttöön. Jäätelökoneillamme saatkin aikaiseksi herkullisia ja viilentäviä pehmytjäätelöitä, joissa katteet ovat kunnossa. Kauttamme on mahdollista hankkia myös isompia jäätelökoneita, mikäli pienempien laitteiden kapasiteetti ei ole riittävä.

Pienet ja keskikokoiset Soft Ice laitteet eli pehmiskoneet voi ostaa omaksi. Isommissa jäätelökoneissa on myös rahoitusvaihtoehtoja. Uusissa ostetuissa pehmytjäätelökoneissa on 12 kuukauden tehdastakuu. Kaikkiin Snack Foodin toimittamiin laitteisiin on saatavissa valmistajan valtuuttamat huoltopalvelut sekä laitteiden alkuperäiset varaosat.

Haetpa pehmiskonetta huvipuistoon, hotelliin, ravintolaan, yhdistykselle, uimahalliin, kahvilaan tai ihan mihin vain missä halutaan tarjota suussa sulavaa pehmytjäätelöä. On pehmytjäätelökoneemme varma valinta.

Pehmiskone ei toki yksin riitä vaan saat meiltä siihen myös tarvittavat pehmytjäätelömassat ja lisukkeet sekä tarvikkeet kuten jäätelöpikarit. Eli kaiken tarvittavan. Autamme jäätelökoneen valinnassa erittäin mielellämme! Ota vain yhteyttä.

Jos olet aikeissa valmistaa jäätelöannoksia, suosittelemme tutustumaan myös valikoimistamme löytyviin herkullisiin hedelmäpalleroihin, joilla viimeistelet suussa sulavat jäätelöannokset ja lisäät jäätelöstä saatavaa katetta.

Pehmytkoneemme taipuvat myös moneen, valikoimastamme löydät mm. koneen jolla valmistat pehmytjäätelön lisäksi myös sorbettia ja cremejä. Jäätelökoneemme ovat myös helppokäyttöisiä, liitä kone verkkovirtaan ja käytä joko itse tai anna asiakkaan hoitaa tarjoilu esimerkiksi linjastosta. Helppoa ja yksinkertaista!