Jäätelölaitteet

Jäätelökone on lämpimän päivän takuuvarma hittilaite. Me SnackFoodilla olemme erikoistuneet pienempiin ja keskisuuriin Soft Ice laitteisiin, ns. pöytämallisiin jäätelökoneisiin joita myös pehmytjäätelökoneiksi kutsutaan. Valikoimamme jäätelökoneet on suunniteltu ammattikäyttöön. Jäätelökoneillamme saatkin aikaiseksi herkullisia ja viilentäviä pehmytjäätelöitä, joissa katteet ovat kunnossa. Kauttamme on mahdollista hankkia myös isompia jäätelökoneita, mikäli pienempien laitteiden kapasiteetti ei ole riittävä.

Pienet ja keskikokoiset Soft Ice laitteet voit vuokrata (alk. 89€/kk) tai ostaa omaksi. Isommissa jäätelökoneissa on myös rahoitusvaihtoehtoja. Vuokratuissa laitteissa on koko sopimuskauden aikainen takuu, uusissa ostetuissa laitteissa on 12 kuukauden tehdastakuu. Kaikkiin SnackFoodin toimittamiin laitteisiin on saatavissa valmistajan valtuuttamat huoltopalvelut sekä laitteiden alkuperäiset varaosat.

Haetpa jäätelökonetta huvipuistoon, hotelliin, ravintolaan, yhdistykselle, uimahalliin, kahvilaan tai ihan mihin vain missä halutaan tarjota suussa sulavaa pehmytjäätelöä. On pehmytjäätelökoneemme varma valinta.

Pehmytjäätelökone ei toki yksin riitä vaan saat meiltä siihen myös tarvittavat jäätelöt ja lisukkeet sekä tarvikkeet kuten jäätelöpikarit. Eli kaiken tarvittavan. Autamme jäätelökoneen valinnassa erittäin mielellämme! Ota vain yhteyttä.