Soft Ice -jäätelökonsepti

Suomalaisten suosikkiherkku – jäätelö ja vielä suussa sulavan pehmoisena pehmytjäätelönä. Lukuisat tutkimukset kertovat samaa, Suomessa syödään jäätelöä, paljon! Miksi sinä et hyödyntäisi tätä faktaa myynnissäsi?

Soft Ice jätskistä eli pehmytjäätelöstä pystyy tekemään monenlaisia erikoisuuksia, nopeasti ja pienellä vaivalla. Se toimii tuoreiden marjojen, kahvin, kaakaon, kastikkeiden, strösseleiden ja muiden lisukkeiden kera, mutta herkullista se on myös sellaisenaan.

Jäätelön, kuten kaikkien muiden tuoretuotteiden kanssa tärkeintä on hyvät raaka-aineet ja puhtaat koneet. Puhtaus ja siisteys ovat tärkein perusta hyvälle myynnille. Soft Ice jäätelössä on huippu kate, mutta tuotto tienataan määrillä, ei säästämällä työpanoksesta. Mikäli haluat myydä jäätelöä helposti, myy se pakastealtaasta. Mikäli haluat maksimoida tuoton, myy se koneesta ja kehitä omat erikoisannokset. On helppoa myydä puikkoja ja tuutteja, mutta harva saa 2,50 € tuottoa jäätelöpuikosta.

Voit myös aina kysyä meiltä lisätietoja ja voimme keskustella siitä mikä konsepti olisi juuri teidän tarkoitukseenne sopiva ratkaisu.
Ota vain yhteyttä!

Jos olet aikeissa aloittaa jäätelön myyntiä esimerkiksi ravintolassa, kioskissa, hotellilla, uimahallilla tai missä ikinä keksitkin niin autamme mielellämme sinua löytämään tarpeisiisi sopivat laitteet sekä raaka-aineet. Tilaa kaikki tarvittava jäätelökoneesta, raaka-aineisiin sekä tarvikkeisiin jäätelön myyntiä varten suoraan Snack Foodilta. Huom tukkukauppana myymme tuotteitamme vain yrityksille ja yhdistyksille.