Popcorn

Edustamamme popcornin valmistuslaitteet ovat Gold Medalin valmistamia laadukkaita popparikoneita. Lisätietoa POPCORN KONEET AMMATTIKÄYTTÖÖN sivulla.

Laadukkaat popcornin valmistuksen raaka-aineet ja tarvikkeet tuotetaan yhteistyöllä Popzin kanssa ympäri maailman sekä osittain myös Suomesta. Helppo raaka-aine popparin valmistukseen on Mega-pop. Annospakkauksessa on mukana kaikki tarvittava. Jos haluat tehdä popparin maissinjyvistä ja lisätä suolan ja öljyn itse – sekin onnistuu. SnackFoodista on saatavana maissinjyvät säkissä, kookosöljyn kanisterissa tai annospakkauksissa sekä Flavacol-suolaa. Tutustu RAAKA-AINEET sivulla.

Popparin myyntiin tarvittavat rasiat ja tötteröt voi tilata SnackFoodista. Tutustu tarvikevalikoimaan TARVIKKEET sivulla.

SnackFood tarjoaa myös mahdollisuuden ostaa popcornit valmiiksi paistettuina. Original-makuiset popcornit myydään laatikossa, jossa on 60 litraa valmista popparia. Tarjolla on myös makupopcorn, joka on pakattu 0,8 litran purkkiin. Lisätietoa VALMIIT POPPARIT sivulla.