Mr. Funslush -jäähilejuomakoneet

Olemme viimeisen viidentoista vuoden aikana tehneet hartiavoimin töitä tämän maailmalla jo pitkään tunnetun tuotteen vakiinnuttamisessa myös tänne Pohjolan perukoille. Toiset kauhistelevat, toiset nauttivat ja monet myyvät sekä iloitsevat sen tuottamasta tuotosta, tervetuloa joukkoon.

Mr. Funslush -jäähilejuomalaitteen voi vuokrata tai ostaa omaksi.
Slush koneen vuokraus ei ole koskaan ollut näin helppoa. Saat meiltä kaiken tarvittavan ja vuokra-aika on joko 36kk tai rajoitetusti myös vain kausikäyttöön. Slush koneen vuokrauksesta vain kausikäyttöön lisää alempana. Älä turhaan siis odota vaan hanki slush kone vuokralle tai omaksi ja laita kassakone kilisemään.

Jäähilekonseptin laitemallit ovat NG- ja Classic -jäähilelaitteet (2-maun tai 3-maun laitteet). Classic -mallin laitteita on rajoitetusti vuokrattavissa kausikäyttöön, esimerkiksi kesäksi. Vuokra-aika kaudelta on 3-6 kk asiakkaan toiveen mukaan. Vuokrahinta on aina kiinteä, sisältäen laitetoimituksen ja -palautuksen.

Mikäli haluat ostaa slush laitteen omaksi, onnistuu sekin. Ostetulla laitteella on 12 kuukauden tehdastakuu. Vuokralaitteen takuu on voimassa koko sopimuskauden ajan. Hintaan sisältyvät tuotteen toimitus ja asennus. Laiteasennuksen yhteydessä perehdytämme teidät laitteen ylläpitotoimintoihin.

Kaikkiin laitteisiin on saatavana alkuperäisiä varaosia ja huoltoa. Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaidemme käytössä olevat laitteet toimivat.

Jäähilejuomakone sopii loistavasti kaikkialle missä halutaan tarjota viilentävää jäähilejuomaa. Esimerkiksi kahvilaan, ravintolaan, sisäleikkipuistoon, yhdistyksille, hotelleihin tai uimahalleihin.

Saat meiltä kaiken tarvittavan slushin myyntiin kuten jäähilejuomamukit ja muut tarvikkeet sekä erilaiset maut slushia varten.