Mr. Funslush -jäähilejuomakoneet

Olemme viimeisen viidentoista vuoden aikana tehneet hartiavoimin töitä tämän maailmalla jo pitkään tunnetun tuotteen vakiinnuttamisessa myös tänne Pohjolan perukoille. Toiset kauhistelevat, toiset nauttivat ja monet myyvät sekä iloitsevat sen tuottamasta tuotosta, tervetuloa joukkoon.

Mr. Funslush -jäähilejuomalaitteen voi vuokrata tai ostaa omaksi.
Slush jäähilejuomakoneen vuokrakausi on 36 kuukautta. Mikäli haluat ostaa slush laitteen omaksi, onnistuu sekin. Laitteella on 12 kuukauden tehdastakuu ja vuokralaitteen takuu on voimassa koko sopimuskauden ajan. Hintaan sisältyy tuotteen toimitus ja asennus. Laiteasennuksen yhteydessä perehdytämme teidät laitteen ylläpitotoimintoihin.

Kaikkiin laitteisiin on saatavana alkuperäisiä varaosia ja huoltoa. Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaidemme käytössä olevat laitteet toimivat.

Jäähilekonseptin laitemallit ovat NG- ja Classic -jäähilelaitteet (2-maun tai 3-maun laitteet).
Classic -mallin laitteita on myös rajoitetusti vuokrattavissa kausikäyttöön, esim. kesäksi. Vuokra-aika kaudelta on 3-6 kk asiakkaan toiveen mukaan. Vuokrahinta on kiinteä, sisältäen laitetoimituksen ja -palautuksen.

Jäähilejuomakone sopii loistavasti kaikkialle missä halutaan tarjota viilentävää jäähilejuomaa. Esimerkiksi kahvilaan, ravintolaan, sisäleikkipuistoon, yhdistyksille, hotelleihin tai uimahalleihin.