Kahvilaitteet

NESCAFÉ® kahviautomaatti on erinomainen ratkaisu esimerkiksi ravintolaan, hotellin aamiaiselle, kokous- ja konferenssitiloihin, toimistoihin, paikkoihin joissa tarvitaan tuoretta kahvia nopeasti. Eli kahvikone ammattikäyttöön tai toisinsanoen kovaan käyttöön.

NESCAFÉ® kahvikoneet mahdollistavat asiakkaiden suosikkikahvijuomien tarjoamisen, vaikka kahvia myyvällä henkilökunnalla ei olisikaan baristakoulusta.

NESCAFÉ® kahvilaitteiden tekniset ratkaisut toimivat pienissä ja suurissa määrissä ja kahvi on tasalaatuista. NESCAFÉ® Alegria-kahvilaitteista saat korkealaatuista kahvia ja erikoiskahvit valintapainiketta painamalla. Eli kahvia nopeasti ja helposti ilman turhaa keittämistä. Kahvikoneesta riippuen saat 6 – 8 erilaista kuumaa juomaa laitteesta. Jokaisesta valikoimamme kahvikoneesta saat perinteisen kahvin, espresson, café latten, cappucinon, kuuman veden sekä kaakaon. Jos halutaan tarjota enemmän kaakaota, tutustu myös kaakaokoneisimme.

Kahvilaitteet eivät myöskään aiheuta hävikkiä sillä käytettävät raaka-aineet ovat jauhemaisia ja säilyvät näin pitkään eivätkä pilaannu helposti. Tilaa meiltä raaka-aineet kuin tarvikkeet kahvin valmistukseen.

Snack Foodilta saat kahvikoneet ns. avaimet käteen periaatteella laitteesta riippuen joko omaksi tai vuokralle. Tilaa kaikki tarvittava kahvin valmistukseen ja tarjoiluun helposti samasta paikasta ja aloita kavin tarjoilu ilman turhaa keittämistä ja ylimääräistä hävikkiä.

Mikäli siis etsit kahvikonetta ammattikäyttöön tai haluat helpon vaihtoehdon kahvikoneeksi toimistolle, ravintolaan tai muuhun tilaan niin tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä tai tee suoraan tilaus!