Kahvilaitteet

NESCAFÉ® kahviautomaatti on erinomainen ratkaisu esimerkiksi ravintoloihin, hotellin aamiaiselle, kokous- ja konferenssitiloihin, toimistoihin, paikkoihin joissa tarvitaan tuoretta kahvia nopeasti. Eli kahvilaite ammattikäyttöön tai toisinsanoen kovaan käyttöön.

NESCAFÉ® kahvikoneet mahdollistavat asiakkaiden suosikkikahvijuomien tarjoamisen, vaikka kahvia myyvällä henkilökunnalle ei olisikaan baristakoulusta.

NESCAFÉ® kahvilaitteiden tekniset ratkaisut toimivat pienissä ja suurissa määrissä ja kahvi on tasalaatuista. NESCAFÉ® Alegria-kahvilaitteista saat korkealaatuista kahvia ja erikoiskahvit valintapainiketta painamalla. Eli kahvia nopeasti ja helposti ilman turhaa keittämistä.

Kahvilaitteet eivät myöskään aiheuta hävikkiä sillä käytettävät raaka-aineet ovat jauhemaisia ja säilyvät näin pitkään eivätkä pilaannu helposti. Tilaa meiltä raaka-aineet kuin tarvikkeet kahvin valmistukseen.

Mikäli siis etsit kahvilaitetta ammattikäyttöön tai haluat helpon vaihtoehdon kahvikoneeksi toimistolle tai muuhun tilaan niin tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä tai tee suoraan tilaus!