Kaakaokoneet

Hyvin esillä oleva näyttävä kaakaokone myy hyvin!

Kaakaoautomaatti on hyvä investointi kohteeseen kuin kohteeseen, sillä kaakaota myydään koko ajan. Syksyn tullessa kuuman kaakaon myynti kasvaa entisestään ja on huipussaan talvella. Kaakaokoneen lisäksi saat meiltä myös kaakaojauheen automaattiin sekä tarvikkeet kaakaon tarjoiluun. Kaikki helppoon ja herkulliseen kaakaon valmistukseen samasta paikasta.

NESQUIK Bolero on tyylikäs ja kompakti kaakaokone, joka tekee kaakaon pinnalle herkullisen kuohkean vaahdon. Kaakaokoneesta saa myös kuuman veden.

NESQUIK Bolero on nopea ja helppo käyttää, täyttää ja pitää puhtaana. Läpinäkyvästä säiliöstä näkee milloin kaakaojauhetta tulee lisätä. Kun laite ei ole käytössä, se siirtyy energiansäästötilaan. Kaakaokoneen päivittäiseen huuhteluun riittää, että painaa vain kerran huuhtelunappia ja kone suorittaa tämän automaattisesti. Helppoa!

Kaakaokone sopii loistavasti mm. hotelleihin, yrityksille toimistoihin, ravintoloihin, yhdistyksille, uimahalleihin sekä moneen muuhunkin kohteeseen, jossa halutaan myydä tai nauttia herkullista kaakaota.

Tutustu myös kahvikoneisiimme, jos haluat tarjota kahvia yhtä helposti kuin kaakaota.