Hattarakoneet

Hattarakoneita kovaan ammattikäyttöön. SnackFood myy ainoastaan Gold Medal Productin ammattilaiskoneita. Valikoimassa on tarjolla useita erilaisia laitteita: Auto Breeze-laitteista, todelliseen hattaralaitteiden työjuhtaan Tornadoon. Hattarakoneillamme on 12 kk takuu. Huolto ja varaosat ovat aina saatavilla SnackFoodilta ja näin varmistetaan valitsemasi hattarakoneen toiminta joka päivä.

Hattarakone ammattikäyttöön on kestävä ja vaivaton. Myyntikatteen ollessa peräti 90% saat hattarakoneen avulla varmasti sijoituksesi takaisin. Useat asiakkaamme ovat saaneet hattaralaiteinvestoinnin tienattua takaisin jo ensimmäisen viikonlopun aikana!

Hattaralaitteisiin on saatavissa myös lisävarusteita: vaaleanpunainen näyttävä Cotton Candy -kärry sekä suojakupu koneeseen. Eikä unohdeta hattarasokereita, jotka löydät myös valikoimastamme.

Kun pohdit hattarakonevalintaasi, otathan yhteyttä info(at)snackfood.fi Autamme mielellämme, pohditaan ja selvitellään yhdessä sinun liiketoimintaasi sopivinta laitemallia.