Hattara

Todellinen FunFood-tuote niin asiakkaille kuin myyjälle on hattara. Useat asiakkaamme ovat tienanneet tekemänsä hattaralaiteinvestoinnin takaisin jo ensimmäisen viikonlopun aikana!

Mikäli etsit kiinnostavaa konseptia millä kartuttaa yhdistyksen, kerhon, koulun tai miksei oman liiketoiminnan kassaa, niin hattarakonseptissa myyntikate on 90 %, siis ihan lyömätön kate!

Hanki kunnon hattarakone, joka ei jätä sinua pulaan! Hattarakonetta on helppo hoitaa, siinä on 12 kk takuu, huolto- ja varaosien saanti SnackFoodista on varmaa. Tarjoamme GoldMedalin ammattilaislaitteiden valikoimasta hyvän hattaralaitteen, joka kestää vuodesta toiseen!

SnackFoodista saat kaikki tarvikkeet hattaran valmistukseen: hattaratikut, hattarapussit ja hattarasokerit. Huom! Käytä hattarakoneissa aina raesokeria vastaavaa sokerin raekokoa, niin laitteesi toimii parhaiten. SnackFoodin toimittamissa hattarasokereissa on mukana kaikki tarvittava: herkullinen maku, erottuvat värit ja sokerin raekoko on optimoitu hattarakoneille.