Erikoistikkarit

Tikkarit nuo kaikille tutut ja aina yhtä maistuvat makeiset. Snack Foodilta löydät kovapintaiset ja suuret tikkarit ja tikkarilaatikot, joissa on pitkät myyntiajat. Näin sinun ei tarvitse murehtia pilaantuvista tikkareista, vaan voit keskittyä myymiseen. Snack Foodilta saat hyvän myyntikatteen omaavat tikkarit tukkupakkauksessa helposti netistä.

Tikkarit on pakattu punaiseen display-pakkaukseen. Tikkarit on näin helppo nostaa näkyville myyntitiskille tai -hyllyyn. Eikö olekin helppoa!

Pitkän säilyvyytensä ja näyttävyytensä ansiosta tikkareiden tukkupakkaus sopii mainiosti mm. huvipuistoon, messuille ja muihin asiakastapahtumiin. Tikkareitamme voidaan joissain tapauksissa kutsua huvipuistotikkareiksi näyttävyytensä ja kokonsa ansiosta. Nimestään huolimatta tikkareita voidaan myydä missä vain, jokaisena vuodenaikana ympäri vuoden.

Tikkarimme ovat saatavilla isommissa tukkupakkauksissa tai pienemmissä yksittäisissä erissä. Lisää vain haluamasi määrä tikkareita ostoskoriin ja täytä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Huomioithan, että myymme tikkareita vain yrityksille ja yhdistyksille.

Tikkarilaatikoidemme valikoima uusiutuu kausittain, mikäli et löydä näistä etsimääsi tikkaria – olethan yhteydessä.