Bubble Tea

Kuplatee, helmitee, Boba tai Bubble Tea – rakkaalla tuotteella on monta nimeä! Juoma voidaan kätevästi valmistaa vihreätee-uutteesta tai uuttamalla maitoteehen. Kuplatee konsepti sopii loistavasti esimerkiksi ravintolaan tai kahvilaan jossa halutaan tarjota asiakkaille jotain uutta ja erilaista. Jos sinulla on idea ja suunnitelma kuplateen myyntipaikasta ota yhteyttä ja tilaa kaikki tarvittava meiltä!

Kuplateen valmistukseen käytettävät raaka-aineet vaihtelevat, mutta yksinkertaisimmillaan siihen kuuluu teejuoma, makusiirappi sekä Tapioca -helmet. Vaihtoehtoisesti Tapioca -helmet voi korvata erilaisilla hedelmän- tai marjanmakuisilla kuplatee helmillä/palleroilla. Kuplatee tarjotaan yleensä kylmänä jäiden kera, mutta joskus myös lämpimänä. Usein maitoon valmistettu kuplateejuoma tarjoillaan lämpimänä.

Valikoimassamme:
– Makusiirapit kahden litran sekä 0,3 l pakkauskoossa
– Bubble tea hedelmämehulla täytetyt helmet kolmessa eri pakkauskoossa
– TAPIOCA helmet 1 kilon pakkauskoossa
– Tarvikkeet ja myyntiyksiköt kuplateen tarjoilua varten
– Vihreän ja mustan teen makutiivisteet
– Coffee-Mate, Taro ja Thai -maitojauheet

Eli saat kaiken tarvittavan kuplateen valmistukseen, tarjoiluun ja myyntiin meiltä! Mikäli sinulla herää kysyttävää autamme mielellämme info(at)snackfood.fi

Onko kuplatee uusi tuttavuus?
Tutustu artikkeliimme siitä MITÄ KUPLATEE ON. Artikkelissa läpikäydään mm. kuplateen valmistus sekä raaka-aineet. Teejuomissa on useita reseptejä ja kannattaa luoda oma reseptiikka. RESEPTIIKKAA.