Bubble Tea

Usealla nimellä kulkeva kuplatee, helmitee, Boba tai Bubble Tea voidaan kätevästi valmistaa vihreätee-uutteesta tai uuttamalla maitoteehen. Kuplatee konsepti sopii loistavasti esimerkiksi ravintolaan tai kahvilaan jossa halutaan tarjota asiakkaille jotain hieman uutta ja erilaista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteikö kuplateetä voi tarjota myös muualla, jos sinulla on idea kuplateen myyntipaikasta ota yhteyttä ja tilaa kaikki tarvittava meiltä!

Kuplateen valmistukseen käytettävät raaka-aineet vaihtelevat, mutta yksinkertaisimmillaan siihen kuuluu teejuoma, makusiirappi sekä maniokkijauheesta ja ruskeasta sokerista valmistetut Tapioca -helmet. Vaihtoehtoisesti Tapioca -helmet voi korvata erilaisilla hedelmän- tai marjanmakuisilla kuplatee helmillä/palleroilla. Kuplatee tarjotaan yleensä kylmänä jäiden kera, mutta joskus myös lämpimänä. Etenkin mikäli kuplatee tehdään maitoon, voidaan se tarjoilla lämpimänä.

Valikoimassamme:
– Makusiirapit kahden litran sekä 0,3 l pakkauskoossa
– Bubble tea hedelmämehulla täytetyt helmet kolmessa eri pakkauskoossa
– TAPIOCA helmet 1 kilon pakkauskoossa
– Tarvikkeet ja myyntiyksiköt kuplateen tarjoilua varten
– Vihreä-tee ja mustan teen uutteet sekä maitojauheet

Eli saat kaiken tarvittavan kuplateen valmistukseen, tarjoiluun ja myyntiin meiltä! Mikäli sinulla herää kysyttävää autamme mielellämme info(at)snackfood.fi

Onko kuplatee uusi tuttavuus?
Tutustu artikkeliimme siitä MITÄ KUPLATEE ON. Artikkelissa läpikäydään mm. kuplateen valmistus sekä raaka-aineet.