Etusivu / Kahviautomaatti työpaikalle

Kahviautomaatti työpaikalle ja toimistoon

Kahvi on suuri osa suomalaista työkulttuuria ja kahvin avulla voidaan luoda viihtyisä ja positiivinen ilmapiirin toimistolle ja työpaikalle. Kahvin ja kahviautomaatin, kahvikoneen, kahvilaitteen äärelle keräydytään keskustelemaan päivän polttavista puheenaiheista ja nautiskelemaan toisten seurasta. Näin kahvin avulla luodaan miellyttävää työilmapiiriä jokaiselle paikallaolijalle, työteho kasvaa sekä tuottavuus paranee. Mikä voisikaan olla parempaa, kuin tuore kahvi yhdellä napin painalluksella.

Kahvin merkitystä työpaikalla ei sovi vähätellä. Erään Kulta Katriinan vuonna 2016 suorittaman kyselyn mukaan “yli puolelle suomalaisista kahvitauko on työpaivän paras hetki” ja “Jopa 63 % vastaajista on sitä mieltä, että voi jutella pomonsa kanssa rennommin kahvitauon aikana”. Toimiston tai työpaikan parhaana paikkana voitaneen näin pitää kahvihuonetta tai kahviautomaattia, jossa kohdataan muita työntekijöitä kahvittelun merkeissä.

Tutustu kahviautomaatteihimme

Helppokäyttöiset kahviautomaatit jokaiselle työpaikalle

Snack Foodilta saat helppokäyttöiset ja nopeat kahvikoneet, kahvilaitteet, kahviautomaatit toimistoon ja työpaikalle. Haluatko ihan peruskahvia? Onnistuu. Mutta entä jos haluatkin vähän jotain muuta peruskahvin tilalle. Sanotaanko vaikka café latte, espresso tai cappucino? Nämäkin onnistuvat kahviautomaattiemme kanssa vain nappia painamalla.

Jokainen työntekijä voi olla oman elämänsä barista ja nauttia herkullisista kahveista omalla työpaikallaan. Kahvien valmistusta ei myöskään tarvitse odottaa, sillä erikoiskahvit valmistuvat kahviautomaateistamme peräti 11 sekunnissa. Nopeaa ja tehokasta!

Entä jos kahvi ei maistu tai haluat juoda jotain muuta? Ei hätää, sillä kahvilaitteistamme saa myös kaakaota! Jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Lue lisää kahvilaitteistamme ja tilaa omasi!

 

Laadukkaat raaka-aineet takaavat maistuvan kahvin

Entä jos maito menee pilalle? Meiltä saat helposti kaiken tarvittavan kahvin valmistukseen aina kahvista maitoihin sekä kupeista lusikoihin. Maito toimitetaan jauhemuodossa ja se voidaan lisätä suoraan kahvikoneeseen. Siitä saadaan juomille täydellinen maitovaahto, jossa on pyöreä ja raikas maidon maku.

Kahvina saat meiltä NESCAFÉ -kahvia joka valmistetaan aina tuoreina poimituista ja tuoreina paahdetuista kahvipavuista. Lisää vain kahvijauhe koneeseen ja yhdestä pussista riittää peräti 250 kahvia. Näin jauhetta ei ole tarvetta lisätä usein ja säästetään työkuluissa.

Kahviautomaattien ylläpito

Kaikkiin kahviautomaatteihimme on saatavissa huolto ja varaosia tarpeiden mukaan. Voit joko vuokrata kahviautomaatin tai hankkia sen omaksi, riippuen mikä on juuri Teille sopiva vaihtoehto. Ota yhteyttä niin hoidetaan Teille kaikki tarvittava.

Ota yhteyttä, tutustu omatoimisesti tai täytä tilaus ja hankitaan Teille tarpeitanne vastaava kahvilaite, kahvikone, kahviautomaatti toimistoon, työpaikalle tai ihan minne vain.

Autamme erittäin mielellämme kahviautomaatin ja tarvikkeiden valinnassa ja tilauksessa, jotta saadaan varmasti tarpeitanne vastaava kokonaisuus.

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.