Etusivu / Jäätelökone ravintolaan

Jäätelökone ravintolaan tai kahvilaan

Jäätelö – suomalaisten suosima herkku jota suomalaiset kuluttavat jopa 13 litraa per henkilö vuodessa. Tämä on enemmän kuin muualla Euroopassa ja maailmanlaajuisesti Suomi sijoittuu peräti neljänneksi jäätelön kulutuksessa. Voidaan siis todeta, että suomalaiset todella rakastavat jäätelöä, miksi siis et hyödyntäisi tätä faktaa myynnissäsi!

Erityisesti ravintolaan tai kahvilaan sopivat jäätelökoneet muuttavat jälkiruokien teon äärettömän helpoksi ja mahdollistavat helpon pehmytjäätelön tarjoamisen sekä takaavat loistavat katteet. Pehmytjäätelön avulla voidaan luoda herkullisia jälkiruokia tai myydä sitä sellaisenaan. Olisiko nyt siis aika hankkia jäätelökone ravintolaan tai kahvilaan?

Snack Foodilta saat kaiken tarvittavan herkullisen pehmytjäätelön myyntiä varten. Osta tai vuokraa jäätelökone ja hanki lisäksi kupit, lusikat, pehmytmassa sekä kaikki muut tarvikkeet ja raaka-aineet tarjoilua varten helposti samasta paikasta!

Tutustu jäätelökonseptiimme ja ota yhteyttä!

Ammattilaisen jäätelökone – ammattimaiseen käyttöön

Snack Foodilta löydät ammattilaisen jäätelökoneet joita voidaan käyttää ravintolassa, kahvilassa sekä muissa kohteissa joissa halutaan myydä suussa sulavaa pehmytjäätelöä. Jäätelökoneitamme voidaan sijoittaa lähes mihin vain missä on sähköä saatavilla, esimerkiksi linjastoon ja antaa asiakkaiden annostella omat annoksensa tai tiskille jossa henkilökunta voi tarjoilla suussa sulavaa jäätelöä asiakkaille silmän räpäyksessä.

Valikoimastamme löydät erilaisia jäätelökoneita vastaamaan eri tarpeisiin. Esimerkiksi juuri ravintoloihin suunniteltu jäätelökone joka sopii loistavasti täydentämään tuotevalikoimaa ja mahdollistaa monien erikoistuotteiden valmistamisen kuten: jäätelökahvin, jäätelöannoksen, kakkujen ja vohveleiden kaveriksi. Miksi ei myös lounaan jälkiruokavaihtoehdoksi.

Kurkkaa jäätelökoneemme

 

Miksi valita jäätelökone ravintolaan pakastealtaan sijaan?

  • Jäätelökoneen avulla pystyt maksimoimaan jäätelön tuoton, harva saa 2,50€ tuottoa jäätelöpuikosta
  • Jäätelökoneen voi tarvittaessa vuokrata
  • Tuoretta pehmytjäätelöä saatavilla helposti, nopeasti ja siististi
  • Herkullisten ja monipuolisten jälkiruoka-annosten valmistaminen on helppoa
  • Monipuolinen valikoima eri jäätelökoneita vastaamaan juuri teidän tarpeisiinne

Kuinka luoda houkutteleva jäätelöannos?

Herkullisen jäätelöannoksen perustana ovat puhtaat laitteet sekä laadukaat raaka-aineet. Huolehtimalla nämä kaksi asiaa kuntoon ollaan jo hyvällä matkalla kohti onnistunutta jäätelöannosta. Snack Foodilta löydät kaiken tarvittavan herkullisten jäätelöannosten myyntiä varten.

Jäätelöannoksen lisukkeet voivat olla oikeastaan mitä tahansa kuten marjoja, hedelmiä, strösseleitä, erilaisia kastikkeita tai hedelmäpalleroita. Vain mielikuvitus on rajana luotaessa jäätelöannosta. Monipuoliset lisukkeet muokkaavat pelkästä jäätelöstä herkullisen annoksen. Esimerkkinä voidaan käyttää banana split jäätelöherkkua joka sisältää jäätelön lisäksi mm. banaania sekä vaihtelevasti kermavaahtoa, vohvelia, mansikoita, pähkinöitä, kastiketta ja kirsikoita.

Houkutteleva jäätelöannos maistuu sekä näyttää hyvälle. Hyvältä näyttävästä annoksesta voidaan parhaassa tapauksessa jakaa kuvia eteenpäin joka puolestaan voi nostaa kysyntää ja tätä kautta kasvattaa myyntiä. Tyytyväinen asiakas saattaa myös suositella annosta tuttavilleen joka osaltaan edistää taas myntiä.

Tutustu saatavilla oleviin lisukkeisiin

 

Jäätelökoneen ylläpito

Kaikkiin jäätelökoneisiimme on saatavissa huolto ja varaosia tarpeiden mukaan. Voit joko vuokrata jäätelökoneen tai hankkia sen omaksi, riippuen mikä on juuri Teille sopiva vaihtoehto. Ota yhteyttä niin hoidetaan Teille kaikki tarvittava.

Ota yhteyttä, tutustu omatoimisesti tai täytä tilaus ja hankitaan Teille tarpeitanne vastaava jäätelökone ravintolaan, kahvilaan tai ihan kioskiin.

Autamme erittäin mielellämme jäätelökoneen ja tarvikkeiden valinnassa ja tilauksessa, jotta saadaan varmasti tarpeitanne vastaava kokonaisuus.

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.